søndag 4. mars 2012

Status #3


Vi er en uke nærmere innflytting, men det er enda mye arbeid som gjenstår. Oppussingen foregår på kveldstid og på lørdager og ettersom vi gjør alt selv kunne vi ikke klart oss uten all hjelp fra familie. De stiller opp og står på, og det viser seg at vi har både snekker- og elektrikerspirer i familien. Jeg vet ikke hvordan vi kan få takket dem nok, men det skal helt klart arrangeres en stor takkemiddag når kjøkkenet står ferdig.

Siden sist har vi gjort endel arbeid i 2. etasje. Vi har revet belegg og gulvplater, tatt ned alt elektrisk, lektret ut vegger og isolert på hovedbad og hovedsoverom. I 1. etasje har vi satt opp spottkasser og bokser til stikkontakter, trekt rør m/ledninger, sagd opp åpninger, bygd tvboksen, meislet opp gjestebadgulvet, boret hull og revet enda mer.

Fremdriftsmessig skal vi være klare til å skru gips i neste uke, så denne uken må vi ha alt klart inni vegger.



Vi har to piper i huset, den ene ved kjøkkenøya og den andre mellom stue og kjellernedgang. Pipen mellom stue og kjellernedgang skal bli tvboksen. Vi har doblet pipebredden og fått et hulrom/en boks ved siden av pipen. Bredden på boksen+pipen er tilpasset et tv som skal henges opp på siden mot stuen. På siden mot kjellernedgangen skal vi samle alt av lysbrytere til 1. etasje og uttak for sentralstøvsuger. Det smarteste med hele tvboksen er hyllen vi skal lage til dvdspiller og dekoder. Mot stuen skal vi sage et hull og inni boksen skal det bygges en hylle til dvdspilleren og dekoderen. Alt av ledninger til tv og tilbehør skal være inni tvboksen, det stikkontakter skal monteres. Aldri mer ledningskaos i stuen.

1 kommentar:

  1. Åå så spennede, og så stort et prosjekt! Tenk hvilken glede det blir når heimen er klar! Spennende å følge deg videre. Mulighetene er mange, kan ikke være lett å velge alt som skal til ! :D
    Klem fra meg!

    SvarSlett