mandag 27. februar 2012

Status #2


Den siste uken har vi revet enda mer, lektret ut ytterveggene og isolert med 7cm, lektret(rettet opp) taket og isolert med 15cm og revet enda mer.

Vi skal ikke skifte vindu i denne omgang, men har vært smart og forberedt for nye og større vindu. Husmorvindutrenden har gjort sitt i dette huset også og vinduene som er satt inn er like brede, men lavere enn originalt. Vinduene som sto i huset før var 1,6 m høye og 1.5m / 1,0 m brede, derfor har vi lagt inn en ekstra losholt over vindu, slik at der er klart for 20cm høyere vindu når den tid kommer.

Bildet under er vår inspirasjon når det gjelder husets eksteriør. (Til våren tas hvitmalingen frem, og huset skal få sin originale farge.)
Bilde hentet fra finn.no
Vi har ikke helt bestemt oss for type vindu, men det blir krysspost og mest sannsylig med småruter som på bildet under.

Bilde hentet fra finn.no
Som flere andre møtte vi på et vindusproblem i kjøkkenet. Vi har et vindu over kjøkkenbenken, og hvis det skal være like stort som vinduet ved siden av, i spisestuen, får vi problemer både med kjøkkenbenk og kassen over vindu. Etter litt brainstorming lørdag valgte vi noe helt annet.


Vi skal sette inn et rundt vindu. En av grunnene til at vi valgte et rundt vindu var tilgjengelighet(og flaks). Begge to jobber i et entreprenørfirma med en Bygger`n avdeling, og en kunde hadde bestilt en rundt vindu som han senere avbestilte. Etter en telefon viste det seg at målene var full match, så slik løste det problemet seg, uten måneders leveringstid.

Denne uken skal vi meisle bort betonggulv på gjestebad/vaskerom, rive enda mer, lektre ut vegger i entrè, hovedbad og soverom og sette i gang med elektrisk- og rørleggerarbeide. det må gå unna hvis vi skal holde fremdriftsplanen vår, som er innflytting(ferdig bad) rundt påsketider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar