onsdag 29. februar 2012

Gjestebad/vaskerom

I tilknytning til kjøkkeninngangen er det i dag et bad, og her skal vi lage kombinert gjestebad og vaskerom Det er praktisk med toalett i tilknytning til ytterdøren og toalett i samme etasje som kjøkken og stue. I tillegg ser vi det praktiske med å ha vaskerom kun en etasje fra hovedbad og soverom i stede for 2 etasjer. Det er et avlangt rom der vi skal ha toalett og innredning på den ene kortveggen og vaskemaskin/tørketrommel og skittentøyskurver på den andre kortveggen. Med tid og stunder blir vi å dele reommet i to med skyvedører for å gjøre gjestebaddelen finere og mindre rotete.

Vi har revet ut dagens innredning og er i gang med oppmeisling av gulvet. Gulvet skal isoleres og varmekabler skal legge før vi sparkler/avretter. Rommet er i direkte tilknytning til mellomgangen der vi har planlagt tapet fra Borge som vist i tidligere innlegg. Idèen vår er å legge flis på gulvet i samme blåtone som tapeten og male veggene hvite med våtromsmaling. Eventuelt gjør vi det helt motsatt, tiden vil vise.


Innredningen er allerede bestilt, og blir enkel og greit. Vi har samme armatur i dag og er veldig fornøyd. Lampen ligner også på den vi har i dag og kan dimmes, noe som er veldig praktisk på et gjestebad.

Baderomsmøbel - Osjord v/Bygger`n, Armatur - Damixa Merkur , Toalett - Ifö Sign Art, Lampe - Nirvana Cubo Twin.
Jeg synes det er viktig med et koselig gjestebad og innredningsmessig skal det ikke mye til. Litt levende lys, blomster, en god såpe og selvfølgelig en Vipp pedalbøtte som jeg har drømt om i årevis. Vipp pedalbøtte havner mest sannsynlig på julens ønskeliste, jeg tror ikke jeg klarer å lure den inn i budsjettet siden den koster like mye som en halv innerdør. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar