onsdag 13. juni 2012

Utomhus.....



Innimellom alt innvendig arbeid er vi nødt til å vedlikeholde utendørs også. Det eneste vi har tatt oss tid til å gjøre, er klipping av plen. Men, plenen er ikke fornøyd med kun klipping, regner med det er ca 100m3 med mose som må fjernes en eller annen gang i nærmeste fremtid.



Blomsterbedene står som de har gjort i alle år , bortsett fra at det ikke er luket å år, men så lenge det blomstrer er det liv.



Det er enda like spennende å gå den daglige hageturen, det spirer og gror, og plutselig ser jeg blomster på det jeg trodde var tuer med ugress. Jeg har ikke turt å luke noe i det hele tatt.


De andre bygningene på eiendommen skriker etter maling, og det står for tur så snart vi er ferdige inne. Kan vedde på at vi er lei av rødmaling når september kommer.


 Den gamle kjellerdøren skal pusses opp og få samme blåfarge som ytterdørene.




Til neste år starter skifte av vinduer og bordkledning og endelig skal huset bli hvitt igjen. Vi må leve ett år med blå ytterdører, grønt hus, gule detaljer og en halv vegg med ny hvit bordkledning på baksiden.

torsdag 7. juni 2012

fredag 1. juni 2012

Før-underveis-etter.....

Vi står på som bare det med siste finish, og for å si det slik, den tar tid. Listverk, dører, fuging, sparkling, flikk, pussing av trapp osv.
Men, på lørdag flytter vi inn og skal sove første natten i huset VÅRT!
Hurra ganger 1 000 000...... (iallefall)

Det kommer etterbilder snart, men tenkte å vise en liten kavalkade over hva vi faktisk har gjort i vinter-vår.
En før - underveis visning før den store finalen. (Vi er kommet lengre enn bildene under viser)

 Bildet over viser stuedelen, sett fra spisestuen.
 Dette bildet viser loftsgangen med utgang til terrasse.
Bildet over viser spisestue/kjøkken sett fra stuedelen.