fredag 18. mai 2012

Kom mai du skjønne milde...


Mai er kommet og mai er snart over. Vi holder på med siste innspurt i 2. etasjen, slik at vi kan flytte inn. Det vil si, flytte inn uten at 1. etasje er ferdig = ikke kjøkken. På den positive siden blir 2. etasje 100 % ferdig med alle lister på plass, alle spikerhull sparklet og alle lister malt et ekstra strøk til søndag. Jeg vet av erfaring at det som ikke er gjort når du flytter inn i et rom aldri blir gjort.


(I hagen spirer det og gror som bare det, men hagen har stoooooort behov for litt luking, mosefjerning osv. Per dags dato blir ikke hagen prioritert, vi nyter kun de fine fargene og overser alt det andre.)





søndag 6. mai 2012

Det begynner å ligne et hjem....

Lørdag var sparkel- og maleguttene våre ferdig, og vi er utrolig glad for at vi satte bort denne jobben til proffe folk.
Finishen er perfekt.

Gjesterom/kontor
Hovedsoverom
Hovedbad
Hovedbad
Trapp
Trapp



torsdag 3. mai 2012

Fargekart.....

Det blir ikke de gigantiske fargesprellene i huset i denne omgang, men litt blir det. Blåfargen skal males på en vegg i trappe oppgangen og det er også fargen på ytterdørene våre. Den mørk lilla fargen har vi malt på hele soverommet vårt. Resterende vegger skal bli lys grå med innslag av Bomull ett par plasser. Ellers spreller vi til med tapet i en gang, mørkt kjøkken, eikgulv og betongfargede fliser i ytterganger.
Vi får se når alle møbler, malerier og tekstiler er på plass om vi trenger litt mer fargesprell.